سازمان ملی استاندارد ایران، در استاندارد شماره ۷۶۱ با عنوان کنسرو رب گوجه، استاندارهای لازم برای پارامترهای ظاهری، فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی را تعیین کرده است مطابق این استاندارد، عدد ۲۵، حداقل عدد قابل قبول برای درجه بریکس رب گوجه فرنگی، میباشد.
سازمان ملی استاندارد، همچنین در استاندارد شماره ۵۷۶۶ با عنوان رب گوجه فرنگی فلهای، برخی پارامترهای لازم برای فلهای، از جمله رنگ، طعم و pH را تعیین کرده اما برای درجه فلهای، حداقل خاصی را تعیین ننموده است در مورد استاندرهای لازم برای درجه اسپتیک نیز هنوز عدد خاصی توسط سازمان ملی استاندارد ایران ارائه نشده است.
اما حداقل اعداد لازم برای درجه که حاصل از تجربه مشاوران شرکت سیمرکو است، مطابق اعداد زیر میباشد:
- کنسروی: ۲۵ تا۲۸
- فلهای: ۲۸ تا ۳۲
- اسپتیک: ۳۲ تا ۳۸
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد استانداردهای مربوطه به محصول رب گوجه فرنگی، میتوانید به پرتال سازمان ملی استاندارد مراجعه کنید و در جعبه جستجو، نام گوجه فرنگی یا شماره استاندارد مربوط به آن را وارد نمایید.
درباره این سایت